STIPE ŽUNIĆ: Znam da mi Bog sprema nešto dobro

Slika korisnika valentinam
Zadranin zbog bolesti završio sezonu
Obećajem da ću se vratiti jači nego ikada - poručio je najbolji hrvatski atletičar
Hina
Stipe Žunić

Stipe Žunić, najbolji hrvatski bacač kugle, zbog bolesti je prije od planiranog završio dvoransku sezonu, što znači da je otkazao i nastup na Svjetskom prvenstvu, domaćin kojega će od 1. do 4. ožujka biti Birmingham. Zadarski atletičar zdravstvenih problema ima posljednja četiri tjedna, no unatoč tome je prije dva tjedna odlučio nastupiti na IAAF World Indoor Tour mitingu u Düsseldorfu na kojem je kuglu bacio 21,13 metara i za dva centimetra popravio tri godine star svoj i najbolji hrvatski rezultat iz Fayettevillea.

- Bolest koja me muči posljednja četiri tjedna učinila je dosta štete zbog čega sam prisiljen otkazati ostatak sezone i posvetiti se oporavku. Znam da mi Bog sprema nešto dobro, kao što znam da svako zlo nije za zlo. Obećajem da ću se vratiti jači nego ikada - poručio je Stipe Žunić.

Hrvatski atletski savez objavio je odluku o organizaciji proljetnih priprema reprezentacije koje će se održati u Zadru od 2. do 8. travnja ove godine. Bit će to već treći dolazak reprezentativaca na novu stazu ŠC Višnjik. 

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)