Virska destinacijska menadžment kompanija predstavila svoj novi logo

Slika korisnika valentinam
MORE, JARBOL I TURISTIČKI STIJEG
Autor: 
Novi logotip Vir turizma izradila je poznata agencija »Kofein«
Virski list
Novi logotip Vir turizma

Destinacijska menadžment kompanija „Vir turizam“ predstavila je svoj novi logotip koji nakon sedam godina zamjenjuje dosadašnji logo s virskom Kaštelinom kao središnjim motivom identiteta virskog turističkog poduzeća. Novi je logotip moderniji, kažu nam u „Vir turizmu“, a sastavljen je od slova i stiliziranog jarbola. Dolazi s bogatom tamnoplavom podlogom kao bazom na kojoj čvrsto stoji slovni stijeg turizma, odnosno naziv tvrtke.

„Logotip je suptilna asocijacija na vječni motiv s mora, a svojim ukusom, uravnoteženošću i stilom plijeni svačiju pozornost te budi želju za putovanjem“, kažu u kreativnoj agenciji „Kofein“ vlasnika Tomislava Krajačića, koja je napravila novi logotip. Riječ je o jednoj od najbrže rastućih agencija koja se u svega pet godina rada uvrstila među najvažnije kreativne agencije u Hrvatskoj, a njihovi klijenti – Renault, Hrvatska poštanska banka, Henkel, Cinestar, Bayer, DM, Zagrebačka banka, Nissan, Zagrebački holding, Total TV, Splitska banka, Printera, Hrvatska lutrija i drugi, najbolje ilustriraju taj uspjeh.

Logotip koji su izradili za „Vir turizam“ te ga predstavili kao novi identitet virske destinacijske kompanije, dolazi u svojoj osnovnoj varijanti s tamnoplavom podlogom, zlatnim jarbolom i bijelim slovima te verzijom s modrim slovima kao praktično rješenje za poslovnu komunikaciju. Novi vizual već je implementiran na web stranicu www.virturizam.hr i FB stranicu poduzeća, a uskoro će se naći i na novim turističkim brošurama.

„Vizualni identitet važan je segment strategije i poslovne komunikacije naše kompanije, kao što je i promjena logotipa nakon sedam godina bila nužnost. Vjerujem kako će se u simbolici novog logotipa, s jarbolom i turističkim stijegom, naše poduzeće uspješno nositi s realizacijom budućih projekata i turističkog razvoja cijelog otoka“, istaknula je direktorica „Vir turizma“ Kristina Perić zadovoljstvo s izabranim grafičkim rješenjem agencije „Kofein“.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno