Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Propustile pet set lopti vrijednih jedan bod

22.02.2021. 14:30


Zadranke su protiv Nove Gradiške izgubile važne bodove u borbi za ostanak u ligi. Do kraja natjecanja je sedam kola pa je prerano govoriti o raspletu, ali ispadnu li igračice s Višnjika u niži rang (a i dalje su u »crvenoj zoni«) vjerojatno će se sjetiti svega što su preksinoć propustile. Nakon dva seta u kojima je dominirao najprije jedan, a potom drugi sastav, Zadar je u trećem setu imao velikih plus osam (2:10) koji su donijeli otvoreni put prema osvajanju barem jednog boda. Ipak, Nova Gradiška je smanjivala prednost i prvi put povela kod 19:18. Uslijedila je neizvjesna završnica u kojoj je Zadar propustio set loptu (25:26). Sljedeća tri poena osvojile su domaće i povele 2:1. Još veću priliku Zadar nije iskoristio u trećem setu koji je Nova Gradiška završila sa šest vezanih poena i tako poništila četiri set lopte »bijelo-plavih« koje su vodile 20:24. Ukratko, još jedna utakmica u kojoj je sastav Roberta Kresoje naizgled imao sve u svojim rukama, a na kraju ostao bez ičega. U sljedećem kolu u dvoboju »biti ili ne biti« na Višnjik stiže Don Bosco.


(25:18, 17:25, 28:26, 26:24)


NOVA GRADIŠKA – Dvorana Elektrotehničke škole. Bez gledatelja. Suci: Ana Pavičić, Marin Šutalo.




NOVA GRADIŠKA: G. Pavić, Gavrić, I. Papac, Engerini, Kovač, Katinić, B. Papac, L. Pavić, Dautović, Raštegorac, Kovačević, Balunović. Trener: Damir Runjaš.


ZADAR: Gnjatović, Viduka, Barić, Dražić, Nikpalj, Pinčić, Miklaj, Trcol, Bilić, Bobić, Volpi Kobal, Marin. Trener: Robert Kresoja.