Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Najteže mi je bilo na zagrijavanju slušajući zadarske pjesme

Autor: Matej Lordanić

21.03.2010. 23:00
Najteže mi je bilo na zagrijavanju slušajući zadarske pjesme

Foto: Zvonko KUCELIN



Zaista mi je bilo teško. Najteže mi je bilo na zagrijavanju kada sam slušao zadarske pjesme. Neki su mi pljeskali, neki su zviždali, ali to sam očekivao. Pripremio sam se i na jedno i na drugo – kazao je Prostran
Toni Prostran prije nešto više od dva mjeseca napustio je Zadar i potpisao za Zagreb. Posljednje kolo je sučelilo njegovu bivšu i sadašnju momčad, no Toni ne krije da mu nije bilo lako igrati protiv matičnoga kluba. Postigao je šest koševa uz tri skoka i jednu asistenciju za 18 minuta u igri.
– Možete i sami pretpostaviti kako mi je bilo. Zaista mi je bilo teško. Najteže mi je bilo na zagrijavanju kada sam slušao zadarske pjesme. Neki su mi pljeskali, neki su zviždali, ali to sam očekivao. Pripremio sam se i na jedno i na drugo. Sve je u redu, i ovo je prošlo pa će sljedeći put biti lakše – govorio je Prostran o prvoj utakmici protiv Zadra.
Doživjeli ste poraz u utakmici u kojoj bi vas pobjeda odvela na završni turnir najbolje četiri momčadi NLB lige.
– Došli smo u Zadar tražeći pobjedu. Vidio sam da su i Budućnost i Olimpija, naši konkurenti za plasman na završni turnir, poraženi u posljednjem kolu. S obzirom na takve rezultate, trebali smo pobijediti Zadar i plasirali bismo se na završni turnir. Dali smo sve od sebe, bili u egalu gotovo cijelu utakmicu. Nažalost, pali smo u trenucima kada se Zadar počeo braniti zonskom obranom. Tada su se odlijepili na 12-13 poena razlike što je kasnije bilo jako teško stići. Žao mi je što smo završili s NLB ligom, jer smo imali lijepu prigodu plasirati se na završni turnir. No sada se okrećemo Eurochallenge kupu i nadolazećem Prvenstvu Hrvatske – kazao je Prostran.