Obilje noviteta

Slika korisnika admin
Autor: 
Vrlo privlačan izložak bit će i Mitsubishi ASX

U ponešto izmjenjenom  izdanju i s nešto manjim  brojem izlagača ali s jednakom željom da se posjetiteljima pokaže najnovija  ostvarenja s područja automobilske tehnologije, ovog  se tjedna, u četvrtak 24. ožujka u organizaciji Rijčkog sajma otvara 18. sajam automobila.

U montažnom paviljonu  pokraj Dvorane mladosti,  gdje je uostalom prije skoro  dva desetljeća sve i započelo,  na 1000 zatvorenih i 500  otvorenih "kvadrata", svoje  će  proizvode izložiti skoro  svi najvažniji regionalni  "igrači" kad je automobilska  scena u pitanju. Ponajprije  navedimo izlagače jer smoći  snage i za sajamsko izlaganje  u trenucima kada je pravo  umjeće uspjevati održavti i  osnovnu djelatnost, pravi je  podvig: PSC  Primorje koje  će izložiti automobile marki  Opel i Chevrolet, zatim RB  Auto koji dolazi  s Renaultom i   Dacom, Car  moto što također već jako  dugo vremena  znači Volkswagen, potom AC Lenac i Nissan, Auto Ggrlica KIA, AC  Integra Suzuki te 40 Box  Kundić koji dolazi s najnovijim modelima jednog od  najcjenjenijih proizvođača  automobila -  Mitsubishijem.  Najavljeni su i Moto Matušić  koji donosi recentnu gamu  motocikala a posebno skutera Piaggio, Intermobil s  rezervnim dijelovima te  Croatia osiguranje kako bi  sve zajedno, kad jednom kupimo i registrirano automobil, bilo i - osigurano.

Radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati,  a nakon otvaranja u  četvrtak 24. ožujka u  11 sati, sajam će biti  otvoren sve do nedjelje, 27. ožujka u 19  sati.

Glavni hitovi sajma bit će  Nissan Micra, čija je to ujedno regionalna i hrvatska  prezentacija, te  Opel Corsa  čiju premijeru opisujemo  upravo u ovom broju  AMY-a. Naravno bit će vrlo  zanimljivo razgledati i najnoviji Chevroletov monovolumen Orlando zatim novu  generaciju Passata, cjelokupnu obnovljenu KIA-inu  gamu u kojoj se kao posebna  novost ističe coupe Pro  Cee'd, nova generacija superpopularnog Suzuki Swifta kao i još jedna SUV poslastica - Mitsubishi ASX.

Uz sajam automobila,  održava se još nekoliko sajamskih događanja - Dom i  tehnika, Zeleno i plavo, Obrtnički sajam te Sajam lova i  ribolova tako da će se spektar u cjelosti popuniti, odnosno posjetitelji Trsata će  imati prigodu provesti nekoliko vrlo zanimljivih sati.

Dodajmo još da je ulaznica  za odrasle 15 a za penzionere, učenike, studente i vojnike -  simboličnih 10 kuna.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno