Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Dan vrtića proslavili u društvu košarkaša

21.03.2012. 23:00
Dan vrtića proslavili  u društvu košarkaša


Dječji vrtić za  djecu s poteškoćama u razvoju Latica jučer je obilježio Dan vrtića u društvu  košarkaša iz škole košarke  Sonik Puntamika, uz glazbu, kostimirane animatore i  maskotu Sonkija. Vesela  proslava bila je rođendanski  dar Sonika Latici, a to je  samo početak njihove suradnje.
– Uvijek smo veseli kad  nam dođu gosti, a jučer je  bilo odlično. Sonik Puntamika i trener Marko Žorž su  odlično organizirali aktivnosti i dobro je što su djeca  ravnopravno sudjelovala u  igrama. Veseli ih što su i sebi  i drugima pokazali da oni to  mogu, rekla je Vesna Penjalov, ravnateljica DV Latica.
Vrtić slavi 21 godinu postojanja, još uvijek u istom  prostoru. U vrtiću je trenutačno 83 djece u dvije  smjene, a očekuje se uskoro  preseljenje u Centar Mocire. Potrebe za pohađanje  ovog vrtića su i veće i često  se tijekom godine javljaju  roditelji.
– U odnosu na početke  neke su se stvari promijenile, a neke se mijenjaju  sporije. Dobro je što nismo  specijalisti samo za jednu  stvar, nego se uvijek iznova  prilagođavamo, pratimo potrebe svakog djeteta i prema  tome radimo programe koji  su sve različitiji. Uvijek se  radi na edukaciji stručnjaka  i važno je da brzo i dobro  reagiramo na sve promjene,  kazala je Penjalov.