Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Pretpremijera novog albuma majstora hop-cupa

21.03.2012. 23:00
Pretpremijera novog albuma majstora hop-cupa


Publika koja je dolazila na naše koncerte već je imala priliku čuti neke od novih pjesama, a ovoga puta su dovedene do savršenstva, kaže Petrić


Vokalno instrumentalni sastav Sexymotherfuckers u petak će održati koncert u Arsenalu, a publika će osim dobro poznatih stvari s albuma “Didonanu” moći pretpremijerno čuti i sve pjesme s novog albuma koji izlazi u svibnju ili lipnju. Originalni dalmatinski hop-cup nakon već masu puta preslušanih “Ajme meni nije mi dobro”, “Maslina”, “Brod” i “Dido moj” dobiva i nastavak, a o tome i predstojećem koncertu više nam je rekao frontmen Ivo Petrić.
– Ovaj koncert će biti najava albuma. Skoro sve pjesme smo već snimili i ovoga puta odsvirat ćemo svih 12 koje će se naći na njemu. Publika koja je dolazila na naše koncerte već je imala priliku čuti neke od njih, a ovoga puta su dovedene do savršenstva, kaže Petrić.
Novi album za koji još ne znaju kako će se zvati trebao bi biti objavljen krajem svibnja ili početkom lipnja, a uskoro će biti objavljen i prvi singl.
– Trenutačno ne znamo ime albuma, imamo nekoliko solucija i sve su prebrutalne. Nemamo ni datum izlaska, ali imamo obvezu izbaciti tri singla do tada, tako da će možda već ovaj tjedan biti objavljen singl za pjesmu Avion. To će biti jedna malo žešća hop-cup poskočica, koja malo vuče na rockabilly i rock’n’roll, a ona će najbolje pokazati kakav će biti novi materijal, govori Petrić.
Imaju nekoliko dogovora o svirkama izvan Zadra, no zbog obveza vezanih uz album, još ništa nisu potvrdili. Novi album će i promociju imati u Zadru, a tada će s njima nastupiti i članovi HPGD Zoranić s kojima su surađivali na jednoj od pjesama. Međutim, u Arsenal će vjerojatno stići Emanuela.
– Emanuela bi nam trebala biti specijalni gost, samo da joj opet ne pobjegne avion, kaže Petrić.
Pozvao je publiku da dođe u što većem broju, jer čeka ih energični hop cup, dobra zabava uz pregršt smijeha i pozitivne energije u trajanju od minimum sat i pol. Ulaznice se mogu kupiti u Arsenalu te Dallas music shopu po cijeni od 25 kn.