FOTOGALERIJA: Sajam stipendija doveo u Arsenal 27 izlagača

Slika korisnika valentinam
Drugi po redu
Drago mi je što nam je partner Grad Zadar koji dodjeljuje stipendije ranjivim i podzastupljenim skupinama učenika i studenata te Sveučilište u Zadru s kojim surađujemo na unaprjeđivanju socijalne dimenzije visokog obrazovanja, kazao je Šćukanec dodajući kako im je drugi cilj i internacionalizacija
Zvonko KUCELIN
Sajam su posjetili brojni srednjoškolci

Sajam stipendija i visokog obrazovanja privukao je u  Arsenal mnoštvo mladih, mahom učenika završnih razreda srednjih škola. Na drugom po redu sajmu u organizaciji Instituta za razvoj obrazovanja i Grada Zadra priliku za predstaviti se imalo je 27 izlagača među kojima su najveću pozornost privukli štandovi na kojima se moglo saznati  više o prilikama za stipendije i studiranje izvan Hrvatske.

Tako je posebna gužva vladala na štandu EducationUSA Croatia, ali i  British Council Croatia, Coventry University, Swiss Education Group i  drugima. Među hrvatskim izlagačima, uz predstavnike institucija bili su i  štandovi koji su predstavljali nekoliko visokih učilišta i veleučilišta,a pozornost je privukao i štand tvrtke LTH metalni lijev s izlošcima nekih od  proizvoda. Posjetitelje su privukli atraktivni štandovi, među kojima je  onaj Ministarstva obrane RH sa simulatorom aviona MIG, ali i Strukovne  škole Vice Vlatkovića na kojemu su bili postavljeni 3D hologram i nekoliko robota.

Ninoslav Šćukanec, izvršni direktor IRO-a istaknuo je kako je ponosan  što je ove godine na sajmu 27 izlagača, od čega je njih osam iz Europe i  Sjeverne Amerike te se očekuje više od 10 tisuća posjetitelja.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)