U Salima i Mandrama pametne klupe, u Vrgadi bokoštitnici

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika valentinam
Župnijska lučka uprava Zadar skrbi o lukama
Radove je izvela tvrtka INCLUDE d.o.o., a nositelj projekta je Županijska lučka uprava Zadar, kaže Davor Škibola, ravnatelj ŽLU-a
Pametne klupe vrijedne su 30.040,00 kuna bez PDV-a

Djelatnici Županijske lučke uprave Zadar, koji skrbe o lukama otvorenim za javni promet postavili su tzv. pametne klupe u lukama Sali i Mandre vrijedne 30.040,00 kuna bez PDV- a.

- Radove je izvela tvrtka INCLUDE d.o.o., a nositelj projekta je Županijska lučka uprava Zadar. U Mandrama smo postavili i financirali jednu klupu, a u Salima su postavljene dvije, od kojih smo jednu financirali mi, a drugu Općina Sali. Ovim projektom Županijska lučka uprava nastavlja svoj kontinuitet ulaganja u luke te podizanje razina usluga u njima, kaže Davor Škibola, ravnatelj ŽLU-a dodajući kako je s ciljem osiguravanja sigurnijeg priveza ŽLU u luci u Vrgadi ovih dana postavila bokoštitnike na dijelu operativne obale. To je luka od lokalnog značaja, a vrijednost navedenih radova iznosila je 34.475,00 kuna. Radove je izvela tvrtka Švenda Tarmann Chenie d.o.o.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 5 (1 glasova)