Adrijan Marušić novi je prvak Hrvatske u Mens Phisique kategoriji

Slika korisnika mkvanja
Zadar ima prvaka u bodybuildingu
Zadarski se sportaš u rodni grad vratio s čak tri pehara. Novi je prvak Hrvatske u "Mens Phisique" kategoriji, apsolutni prvak u svim visinama iste kategorije i internacionalni prvak na u subotu održanom 22. Državnom prvenstvu Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu
Privatni album
Zadarski bodybuilder Adrijan Marušić novi je prvak Hrvatske u "Mens Phisique" kategoriji

Zadarski bodybuilder Adrijan Marušić novi je prvak Hrvatske u "Mens Phisique" kategoriji, apsolutni prvak u svim visinama iste kategorije i internacionalni prvak s obzirom da je u konkurenciji bilo i inozemnih sportaša na u subotu održanom 22. Državnom prvenstvu Hrvatske u fitnessu i bodybuildingu.

- Jako sam sretan. Biti apsolutni prvak Hrvatske u svojoj kategoriji potvrda je mog napornog rada u zadnje četiri godine. Slagao sam ciglu po ciglu i sagradio lijepu kuću u sportu kojim se bavim i ovaj će mi uspjeh ostati u dobrom sjećanju cijeli život. Donio sam u svoj grad, u naš prelijepi Zadar prvi zlatnu medalju s državnog prvenstva Hrvatske u najjačoj bodybuilding federaciji – IFBB i malo je reći da sam ponosan na svoj uspjeh, rezimira čak tri osvojena pehara trofejni zadarski sportaš i dodaje kako se nada kako će njegov uspjeh biti prepoznat u rodnom mu gradu.

S osmjehom na licu dodaje i to kako je bilo nervoze pred natjecanje, što je uobičajena pojava.

- Na dan natjecanja svi ti izgledaju bolje od tebe. Dođeš u back stage, nađeš svoje mjesto, ispružiš prostirku na pod, staviš slušalice u uši, legneš i kreneš s usporedbom (smijeh). Promatraš ostale natjecatelje i kroz glavu ti samo prolazi kako svi odlično izgledaju, ali baš odlično. I naravno da si nervozan, prepričava.

Adrijana uskoro čeka novo natjecanje s obzirom da je dio hrvatske reprezentacije u Španjolskoj, u Santa Susani na Europskom prvenstvu koje će se održati od 30. travnja do 6. svibnja. Predaha stoga nema.

- Uskoro se opet natječem tako da nekog mjesta za opuštanje nema. Dozvolit ću si malo Nuttelle jer sam lud za njom, a bit će mjesta i za koju pogaču jer ipak je Uskrs, no baš malo jer je Europsko prvenstvo već za nešto više od tjedan dana, informira nas.

A onda, kada se vrati s još kojom medaljom nastavlja u nešto manje dinamičnom ritmu.

- Imam puno planova za budućnost. Želja mi je osnovati svoj bodybuilding klub i sastaviti jednu mladu ekipu koja će biti voljna krenuti mojim stopama. Za mene je bogat čovjek  koji dijeli svoje znanje i prenosi ga mlađima. Sport je nešto predivno i mladima treba omogućiti i poticati ih da vježbaju, a ne ih ostavljati na ulicama, drži Adrijan. 

Za kraj nas moli da prenesemo njegovu javnu zahvalu supruzi i obitelji kao i sponzorima: „Proteini.si“, prijateljima i naravno treneru Adnanu Gostu, višestrukom prvaku Balkana na svemu što su napravili za njega.

- Hvala im svima od srca, zahvaljuje se.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 4 (1 glasova)