Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Serija predavanja o aplikacijama za mobilne platforme

21.05.2012. 22:00
Serija predavanja o aplikacijama za mobilne platforme


Počevši od ovog četvrtka, a sa svrhom jačanja developerske scene, u Zadru će s prvim predavanjem u Gradskoj knjižnici započeti serija besplatnih predavanja o razvoju aplikacija za Windows Phone, Android OS i iOS.
„Razvoj softvera za Windows Phone” naziv je predavanja koje će u četvrtak u 19 sati u Gradskoj knjižnici Zadar održati Niko Vrdoljak, a miniserija predavanja nastavlja se već i sljedeći tjedan, točnije u srijedu 30. svibnja u 19 sati u Zgradi Zadarskog sveučilišta na Relji kada će o razvoju softvera za Android OS govoriti Viktor Brešan. Posljednje predavanje previđeno je za utorak 5. lipnja u 19 sati, također u zgradi Sveučilišta na Relji kada će o razvoju softvera za iOS platformu predavati Andrej Skorić.
Organizator ovih besplatnih predavanja je zajednica zadarskih developera Zadar Developers Hub čiji predavači imaju bogato iskustvo u razvoju za mobilne platforme.
Sa sličnim aktivnostima Zadar Developer Hub planira nastaviti i nakon ljetne stanke kada će se na repertoaru naći i druge teme poput cloud tehnologija i određenih programskih jezika. Svi zainteresirani za najavljene događaje i druge aktivnosti zadarske zajednice developera više informacija mogu pronaći na njihovim Facebook i Linkedin stranicama pod istoimenim nazivom zajednice.