Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Sudbonosno “da” Tamare Šoletić

21.05.2012. 22:00
Sudbonosno “da” Tamare Šoletić


Poznata zadarska glumica i dugogodišnja lutkarica Kazališta lutaka Zadar, Tamara Šoletić  (47), nakon dugogodišnje veze konačno je odlučila izreći sudbonosno  “DA” svom partneru Massimu Kovačiću (43), zagrebačkom arhitektu.  Ceremonija vjenčanja te proslava istog predviđena je za početak lipnja  na otoku Prviću. Kako doznajemo  od Tamarinih bliskih prijatelja, ovaj  par će u bračnu luku uploviti na  prvićkoj rivi u mjestu Šepurine, koja  se već sada navodno priprema za  ovaj svečani čin kojem bi trebali  nazočiti brojni Tamarini i Massimovi prijatelji, suradnici i rodbina. Iako  se spominje da će se raditi o tzv.  casual ceremoniji brojka uzvanika koja se spominje penje se do vrtoglavih 500 osoba.
Kao TV glumica Tamara se za  razliku od mnogih svojih kolega afirmirala tek u 42 godini, kada dobiva  ulogu simpatične i glasne Lili u seriji  “Zauvijek susjedi” (2007.). Nakon  ove uspješnice čije epizode možemo  ponovno pratiti posljednjih dana zaredale su se uloge u TV serijama “Sve  će biti dobro”(2008.), “Dolina sunca” (2009.) te “Ruži vjetrova”  (2011.), koja je još uvijek aktualna  na našim malim ekranima.
Brak s Massimom Kovačićem Tamari će biti drugi brak. Majka je  dvoje odrasle djece, kćeri Karle i  sina Feliksa. Slobodnog vremena  ima malo. Zbog posla živi na relaciji  Split – Zadar. Dolazak kući uvijek  joj je vezan za druženje s djecom i  prijateljima. Voli okupljanja uz  večere, voli kuhati, ali i kada joj  drugi kuhaju. Zaljubljenica je u otoke te stoga ne čudi odabir destinacije  na kojoj će proslaviti svoje “formalno” uplovljavanje u bračnu luku na  neformalan način u krugu brojnih  uzvanika.