HDZ pozvao birače da u što većem broju izađu na izbore

Slika korisnika admin
Autor: 
Vedran SITNICA

Na svakim izborima odlučujemo. Oni su važni i stoga nije svejedno koga biramo. Nije svejedno tko će nas zastupati u europskom parlamentu jer to trebaju biti stručni i kompetentni ljudi koji će se boriti za naše interese kako bismo preko europskih fondova mogli ostvariti niz projekata. Hoćemo li dati glas političkoj opciji koja je zaustavila projekt Gaženica i koja je izmjestila sve važnije institucije iz ovoga grada i Zadar pretvorila u ispostave?! Pozivamo vas stoga da glasujete za najbolje - za Listu koalicije na čelu s HDZ-om čiji je nositelj Ante Plenković, rekao je jučer na konferenciji za novinare u povodu predstojećih izbora za EU parlament Božidar Kalmeta, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a i gradonačelnik Zadra.

Kalmeta je naglasio kako su pri kraju "europske" kampanje odustali od završnih skupova jer su odlučili kako će novac predviđen u tu svrhu donirati za pomoć poplavljenim područjima Slavonije te zahvalio svim Zadranima koji su do sada pokazali nesebičnu pomoć i pozvao ih da pomažu i dalje.

Njegov stranački kolega i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Zvonimir Vrančić također se osvrnuo na važnost predstojećih izbora te je apelirao na građane da u što većem broju izađu na birališta.

- Naše je mjesto u Europi i sada imamo mogućnost odlučivanja o svemu što je važno za našu državu i svakog pojedinca. Treba glasovati za one koji znaju i koji su to već i dokazali. Naša je opcija najjača i stoga treba zaokružiti broj 6. Predizborna kampanja je pri kraju, a naša je bila jeftina i tiha, ali to ne smije umanjiti važnost ovih izbora. Očekujemo sedam mandata, zaključio je Vrančić, dok je zadarski župan Stipe Zrilić istaknuo važnost EU izbora u podizanju kvalitete života svih građana.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno