Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Bajkeri pune police zadarske Socijalne samoposluge

21.05.2017. 22:00
Bajkeri pune police zadarske Socijalne samoposluge


Rotarijanci i bajkeri iz više hrvatskih gradova udružili su se u humanitarni projekt “Rotary Moto Rally Plus” kojem je ove godine cilj napuniti police socijalnih samoposluga i sličnih ustanova u gradovima koje će karavana “dotaknuti”. Program započinje poslijepodne 1. lipnja u Varaždinu i završava u jutarnjim satima 4. lipnja u Splitu, a u Zadru će boraviti 2. i 3. lipnja.
Motoristi i rotarijanci iz Varaždina, Zagreba, Karlovca, Zadra, Šibenika, Kaštela, Splita, odlučili su činiti dobro prikupljanjem donacija – novca, hrane i higijenskih potrepština za potrebite po svim postajama Rotary Moto Rally Plusa. U svakom od gradova bit će organizirano javno prikupljanje donacija uz zabavni program, hranu, piće, a naravno sve u društvu motorista i rotarijanaca. Prikupljene donacije bit će dostavljene socijalnim samoposlugama ili drugim organizacijama koje djeluju na području pojedinog grada s rute ove humanitarne moto avanture.
U organizaciju događaja na zadarskom području uključilo se čak devet motorističkih udruga – Vespa klub Zadar, MK Duhovi Biograd, Sveti Kasijan Sukošan, Moto klub Paška bura, Vuk samotnjak, Beštije, MK 4. gardijska, LE MC Blue Knights i Road shark racing team. Prigodni program održat će se u petak 2. lipnja u večernjim satima na Trgu pet bunara. Nakon dolaska kolone motorista oko 20 sati slijedi glazbeni program u kojem nastupaju Dirty Harry band & Elly Fijasko band.
Posjetiteljima će na raspolaganju biti štandovi s hranom (mesni roštilj, pečena riba, školjke na buzaru, paška skuta i sir), s podjelom majica sudionicima i prikupljanjem drugih donacija. After Party održava se u bajkerskom Rock Caffe-u D8 uz rock klasike u izvedbi banda Dirty Harry, uz gitariste i DJ-a.
“Postanite i vi dio humanitarne akcije, donesite donacije, a ponesite lijepe uspomene i atraktivne fotografije i snimke s ovog događaja. Dođite, počastite se dobrom glazbom, jelom i pićem i pomozite potrebite!”, pozivaju bajkeri.