Pripiti otac nožem pokušao ubiti svojeg sina, a onda i sebe, ali nije uspio pogoditi srce

Slika korisnika mkvanja
Obiteljski horor u Rašteviću
Ilustracija
Otac u dobi od 48 godina najprije je verbalno napao 26-godišnjaka, a potom ga ozlijedio oštrim predmetom - najvjerovatnije nožem

Sukob oca i sina u Rašteviću, koji se dogodio u utorak u  17.30 sati, završio je krvavo. Obojica su prevezena u Opću bolnicu Zadar  na pružanje liječničke pomoći, gdje su im konstatirane lake tjelesne  ozljede s mogućnošću prekvalifikacije. 

PU zadarska je izvijestila kako je otac u dobi od 48 godina  najprije verbalno napao 26-godišnjaka, a potom ga ozlijedio oštrim predmetom -  najvjerovatnije nožem, nakon čega se udaljio i otišao u polje.

Kad je shvatio što je napravio, pokušao se ubiti na način  da si je htio  nožem probosti srce. Nož je sebi zabio u prsa, ali nije uspio  pogoditi u   srce. Nedugo nakon toga 48-godišnjak je pronađen s ozljedama, za koje  se pretpostavlja da je sam sebi nanio.

Obojica su prevezena u bolnicu na pružanje liječničke pomoći, gdje su  im konstatirane lake tjelesne ozljede s mogućnošću prekvalifikacije.

U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti vezanih za navedeni događaj.

Policija 48-godišnjeg oca   sumnjiči za teški pokušaj ubojstva. Prema  neslužbenim informacijama u trenutku napada na sina bio je u alkoholiziranom je stanju odnosno izmjereno mu je 1,06 promila alkohola u krvi. Doznajemo i kako  otac i sin  dulje vremena imaju narušene odnose.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika gonzalezandresloan
Pozdrav, Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s stalnim pratiocem kredita putem e-pošte: gonzalezandresloan@gmail.com