Vruljica ponovno poplavljena nakon kiše

Slika korisnika valentinam
MARKO PUPIĆ BAKRAČ UPOZORAVA
Komentar o tome poslao je i Marko Pupić Bakrač navodeći kako je prošlo pola godine od rekonstrukcije te je podsjetio kako je u prosincu cesta poplavila za svega pola sata malo jače kiše te da su tada upozorili na loše izvedene radove, tražili da se nepravilnosti otklone i utvrdi odgovornost
Marko Pupić Bakrač
Vruljica opet pliva

Cesta u Vruljici u jutarnjim satima, nakon malo jače kiše, ponovno je bila poplavljena. Komentar o tome poslao je i Marko Pupić Bakrač navodeći kako je prošlo pola godine od rekonstrukcije te je podsjetio kako je u prosincu cesta poplavila za svega pola sata malo jače kiše te da su tada upozorili na loše izvedene radove, tražili da se nepravilnosti otklone i utvrdi odgovornost.

-Na teren su izašli gradski oci . Među njima i pročelnik Upravnog odjela za prostorno uređenje i graditeljstvo Darko Kasap inače po struci inženjer strojarstva. Stručnjak za strojarstvo Darko Kasap na licu mjesta utvrdio je da je cesta poplavljena jer su se začepili odvodi zbog nakupina lišća i nečistoća zaostalih od radova ta da nepotrebno širimo paniku i dezinformacije.Danas je cesta na Vruljici ponovno poplavljena nakon pola sata malo jačih oborina. Svaki komentar na to je izlišan, između ostaloga je komentirao Pupić Bakrač.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno