Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Karlo Uljarević: “Moji suigrači i ja nalazimo se u samoizolaciji te ćemo se uskoro podvrgnuti testiranju, vjerujemo u najbolji mogući ishod”

22.06.2020. 14:56


Košarkaški klub Zadar je nakon sinoć potvrđenog pozitivnog COVID-19 slučaja bugarskog tenisača poduzeo sve potrebne mjere te je u konstantnoj komunikaciji s nadležnim tijelima i službama kako bi, iz mjera predostrožnosti novonastaloj situaciji pristupili maksimalno ozbiljno i odgovorno.


Karlo Uljarević je u javljanju za medije potvrdio kako se osjeća dobro i da nema simptoma koji bi ukazivali na prisutnost COVID-19.
“Osjećam se poprilično dobro i strah apsolutno nije prisutan bez obzira na nastalu situaciju. Naša odgovornost je maksimalno ozbiljno pristupiti situaciji, što zbog nas samih, ali naravno i zbog drugih te je Klub još sinoć poduzeo apsolutno sve potrebne predradnje. Moji suigrači i ja osobno nalazimo se u samoizolaciji te ćemo se uskoro podvrgnuti testiranju, a nakog istog ćemo znati točnu situaciju s time da vjerujemo u najbolji mogući ishod iste.”
Obavještavati ćemo i dalje o daljnjem razvoju situacije, ističu iz KK Zadar. (KK Zadar)