Utorak, 23. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Kamioni smetaju susjedima

Autor: Anamarija Bilan

21.07.2010. 22:00
Kamioni smetaju susjedima

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Nedavno su počeli pripremni radovi na gradilištu POS-ovih stanova na Crvenim kućama. Tamo bi se preko Agencije za promet nekretninama trebalo izgraditi 65 stanova iz Programa poticane stanogradnje, koji su pred dobivanjem potvrde glavnog projekta. Osim toga na istom terenu u planu je i izgradnja još povoljnijih 65 socijalnih stanova te 60 stanova namijenjenih stradalnicima Domovinskog rata i zgrada sa stanovima za potrebe Ministarstva obrane.
Pripremni su radovi započeli i kamioni suvišan materijal i građevinski otpad donose i odnose do tih terena preko obližnjih ulica, među kojima i preko Ulice Antuna Dobronića, čiji su stanari počeli negodovati zbog buke i prašine.
– Ne postoji zabrana vožnje za kamione, ali zbog negodovanja susjeda razgovarao sam s vozačima i rekli su da će nastojati ići alternativnom ulicom. Oni su se složili s mojom sugestijom i izgleda da bi trebali početi voziti drugim ulicama, rekao je Mate Marić, predsjednik Mjesnog odbora Crvene kuće. Dodao je da je ova ulica prepuna djece pa je i to jedan razlog zbog kojeg bi bilo dobro da tuda ne ne voze kamioni.