Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Provale u apartmane i hotelske sobe

22.07.2019. 08:40
Provale u apartmane i hotelske sobe


U petak tijekom dana u Biogradu, nepoznati počinitelj je provalio u apartman kojeg koriste 59-godišnjak i 38-godišnji švicarski državljanin, odakle je otuđio novac i dva iPad-a. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
S petka na subotu u Škabrnji, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 43-godišnjaka, odakle je otuđio novac i alkoholno piće. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.
U subotu poslijepodne u Pagu, nepoznati počinitelj je provalio u hotelske sobe kojeg koriste češki (28), austrijski (23) i talijanski (25) državljani, odakle je otuđio novac i razni nakit. Materijalna šteta iznosi oko deset tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe. 
U petak prijepodne na Polačišću u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu78-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
U petak navečer na Obali kneza Branimira u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio mobitel u vlasništvu 21-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
U subotu poslijepodne u Pakoštanima, nepoznati počinitelj je iz autokampa otuđio bicikl u vlasništvu 31-godišnjeg njemačkog državljanina. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
U subotu navečer na Pagu, nepoznati počinitelj je iz vozila njemačkih nacionalnih oznaka otuđio novac, mobitele i odjeću u vlasništvu petero njemačkih državljana ( 20-godišnjaci). Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
U subotu tijekom noći u Petrčanima, nepoznati počinitelj iz apartmana kojeg koristi 48-godišnji slovački državljanin otuđio prijenosno računalo, mobitel i skupocjeni zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe. U subotu je na Viru, nepoznati počinitelj sa terase kuće otuđio torbicu u vlasništvu 33-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.
U subotu predvečer u Zatonu, nepoznati počinitelj sa iz kamp vozila u vlasništvu 51-godišnjeg državljanina Nizozemske otuđio novac, dva iPad-a i dr. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe. U nedjelju u ranojutarnjim satima na Obali kralja Tomislava u Zadru, nepoznati počinitelj je otuđio torbicu u vlasništvu 18-godišnjakinje . Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe. Sa subote na nedjelju u Viru, nepoznati počinitelj je otuđio Jet-ski u vlasništvu 42-godišnjeg državljanina Mađarske. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.