Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

3 C°

Zlatni Hajduk iz Vlašića

Autor:

21.08.2008. 22:00
Zlatni Hajduk iz Vlašića

Foto: Alenka FESTINI



Pobjedu turnira i to zlatni pehar i novčanu nagradu u visini od 5.000 kuna odnijela je domaća ekipa “Hajduk – Vlašići”. Srebrni pehar i novčanu nagradu od 3.000 kune osvojila je ekipa “Antonio” iz Paga, a brončani pehar i 1.000 kuna dobila je ekipa “Konobe Đardin” iz Kolana
U organizaciji sportskog kluba Hajduk – Vlašići i pod pokroviteljstvom Grada Paga, na malonogometnom igralištu Plasa u Vlašićima na Pagu održan je malonogometni turnir koji je trajao tjedan dana. Okupilo se 12 ekipa s područja Paga te općina Kolan i Povljana. Unatoč velikim vrućinama publike je bilo puno, igrači su bili dobro uigrani s ciljem da pobijede.
Pod strogim okom sudaca Marina Žunića, Ladislava Araminčića i Ante Džaje na terenu se igralo fair play, tako da nije bilo previše žutih i crvenih kartona. Na koncu, a nakon nekoliko vrućih utakmica, pobjedu turnira i to zlatni pehar i novčanu nagradu u visini od 5.000 kuna odnijela je domaća ekipa Hajduk – Vlašići. Srebrni pehar i novčanu nagradu od 3.000 kune osvojila je ekipa “Antonio” iz Paga, a brončani pehar i 1.000 kuna dobila je ekipa “Konobe Đardin” iz Kolana.
Domaćini su nam potvrdili da je ovo prvi malonogometni turnir u Vlašićima koji je trajao tjedan dana. Nakon utakmica, a uz dobru spizu i dobro vino dogovori su već pali za iduće ljeto. Stoga, kako kažu domaćini, sasvim je sigurno da s turnirom nastavljaju iduće godine. Želja im je da turnir postane tradicionalan.