Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Tajnik Saveza ponosan na Ciboninu pobjedu?

21.08.2010. 22:00
Tajnik Saveza ponosan na Ciboninu pobjedu?


Uvodnu riječ na današnjoj press konferenciji na Višnjiku imao je Željko Drakšić, glavni tajnik HKS-a, koji je, s obzirom na velik odaziv medija, iskoristio priliku da istakne, kako je ova godina izuzetno važna za HKS.
– Sve je počelo s izuzetnim finalom NLB lige, osvajanjem prvoga mjesta naše momčadi Cibone iz Zagreba, te onda nesretnim porazom u finalnoj utakmici. Ali u Areni Zagreb bilo je prisutno 16 tisuća ljudi – krenuo je Drakšić pa onda, na opću nevjericu Zadrana u dvorani, ispalio.
– Nakon toga, imali smo izuzetno finale između Zadra i Cibone, gdje smo ponosni na činjenicu da je, nakon rezultata 2-0 za Zadar, Cibona osvojila prvenstvo sa 3-2. Pogotovo zato što se to dogodilo bez ijednog repa i bez imalo dileme u tim utakmicama.
Očito nesvjestan što je upravo rekao, Drakšić je nastavio dalje, pohvalivši broj gledatelja na finalnim utakmicama pa onda i organizaciju EP-a do 20 godina, te rezultate mlađih selekcija ovoga ljeta. Vjerojatno nije htio reći ono što je rekao, već mu se podsvjesno potkrao lapsus, no ako već on i vodstvo HKS-a favoriziraju određeni klub, onda bi se barem mogli potruditi da to ne iznose u javnost na tako očit način. Barem ne u Zadru.