Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Kotizacije za nastup u malonogometnim natjecanjima

21.09.2010. 22:00
Kotizacije za nastup u malonogometnim natjecanjima


Nakon održanih Plenuma klubova u sve tri lige koje vodi Malonogometni savez te dvaju sastanaka s Draženom Grgurovićem, dogradonačelnikom, priprema se početak malonogometnih natjecanja. Klubovi kotozaciju za natjecanje trebaju platiti do 29. rujna kada će biti izvlačenje parova za Prvu i Drugu ligu i to u 18. i 18.30. sati u prostorijama Saveza na Ravnicama. Za Treću ligu izvlačenje će se obaviti 30. rujna u 18 sati. Sve informacije mogu se dobiti na mobitele 095/889-4693 (Mate Trbušić) i 098/809-301 (Toni Kruneš). U Prvoj i Drugoj malonogometnoj ligi natjecat će se 14 klubova.
Prva liga: Briševo, Fresti, Koruna, Mala Rava, Murvica, Tornado commerce, Pomorac, Puntamika, Sveti Ante, Tin, UHBDDR, Varoš, Visočane, Zadar.
Druga liga: Bulevar, Gauni, Hajduk, Južina, Franto, Kampo Kaštelo, Idassa Nadin, Poljica Brig, Plovanija, Sukošan, Zapuntel, Višnjik, Vrsi.
Treća liga igrat će se u dvije skupine, a nastup u ovom rangu trebali bi potvrditi: Aenona, Arbanasi Don Bosco, Bokanjac, Brodarica, Bili brig, Adriatik Propeleri, Ražanac, Poljica, Ploča, TP Alo Alo, Maslina, Stanovi, Sinjoretovo, CB Elite, CB Moka – Paklenica, Grgurice, Albatros, Smilčić, El Tim i Novi Bokanjac.