Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Izložbe u organizaciji Društva arhitekata Zadar

22.09.2021. 08:41


Natječaja za izradu idejnog rješenja uređenja prostora bivše vojarne u Ulici Stjepana Radića u Zadru.
Otvorenje će se održati u petak, 24. rujna 2021. u Muzeju antičkog stakla u Zadru s početkom u 18:00 sati, a u sklopu otvorenja izložbe održat će se razgovor s članovima ocjenjivačkog suda. Izložba će biti otvorena do 2. listopada 2021. godine.
Organizatori zahvaljuju svim sudionicima natječaja i čestitaju pobjednicima, a posebna zahvala ide ravnatelju Muzeja antičkog stakla Hrvoju Manenici, koji prekrasan prostor Muzeja stavio na raspolaganje.
Po završetku programa otvorenja bit će upriličen i prigodan domjenak na terasi Muzeja. Posjetitelji se mole da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera.
Društvo arhitekata Zadar organizator je i Godišnje izložbe ostvarenja hrvatskih arhitektica i arhitekata u 2020. godini koja se otvara večeras u 18 sati u Gradskoj loži. Ova izložba ostaje otvorena do 4. listopada, a uz Društvo arhitekata Zadar u organizaciji je i Udruženje hrvatskih arhitekata (UHA).
Izložba je realizirana uz potporu Hrvatske komore arhitekata (HKA) Područnog odbora Zadar te Grada Zadra (Upravni odjel za kulturu i šport).