Tri nova subjekta u poslovnoj zoni Šopot

Slika korisnika admin
Autor: 
benkovac_potpis
Mile MARIĆ
Potpisivanje ugovora u uredu gradonačelnika

U ponedjeljak su u uredu gradonačelnika Mirka Erstića potpisani ugovori o kupnji parcela u poslovnoj zoni Šopot od strane novih poslovnih subjekata.

Ugovor su potpisali predstavnici tvrtke Montmetal - Benkovac, Chiara obrt - Pristeg i Adriaticus - Pakoštane. Tvrtka Montmetal - Benkovac bavi se građevinskom bravarijom, čeličnim konstrukcijama, a danas zapošljava sedam djelatnika. Kupljena parcela proteže se na 4.700 četvornih metara prostora, a prelaskom u nove prostore planira se proširenje djelatnosti i s inoks programom. Tvrtka djeluje već preko 12 godina na području Zadarske županije.

Chiara obrt - Pristeg u vlasništvu Antonia Parancina vrši međunarodni i tuzemni prijevoz, izvode radove u graditeljstvu, kao i otkup i preradu sekundarnih sirovina, a zapošljava šest radnika. Nova parcela za nove poslovne djelatnosti proteže se na 11 tisuća četvornih metara. Treći potpisnik ugovora je Mario Brajković, predstavnik tvrtke Adriaticus d.o.o. - Pakoštane, tvrtke koja je zastupnik i predstavnik tvrtke Schombung iz Njemačke. Svojom djelatnosti pokrivala je veliki dio južne Hrvatske od Slunja, Senja, dalmatinskih otoka do granice s Crnom Gorom.

Poslovnu djelatnost tvrtka će započeti u poslovnoj zoni Šopot na 20.387 četvornih metara. Kako su istaknuli potpisnici ugovora o kupnji parcela, nove će djelatnike zaposliti kada uđu u nove prostore.

 Gradonačelnik Mirko Erstić tijekom potpisivanja istaknuo je važnost potpisivanja nova tri ugovora za poslovnu zonu Šopot. Do sada je potpisano zajedno s nova tri ugovora sveukupno jedanaest ugovora, a odnose se na površinu od 36.582 četvorna metra.

- Potpisivanjem ovih ugovora privode se kraju prodaje poslovnih parcela, tako da je danas u poslovnoj zoni Šopot ostalo pet slobodnih parcela za koje će biti raspisani natječaji, a početkom iduće godine poslovna zona Šopot će zaživjeti, istaknuo je gradonačelnik Mirko Erstić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno