Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Ratko Rudić: Izgledno je da Zadar ponovno ugosti finale Kupa

21.10.2010. 22:00
Ratko Rudić: Izgledno je da Zadar ponovno ugosti finale Kupa


Jedan od najtrofejnijih hrvatskih izbornika istaknuo je kako je Krševanov grad ponovno aktualan zbog “jako dobre lanjske organizacije i interesa Zadrana”


U Zadar sam stigao poslovno i privatno. Poslovni dio odnosi se na sastanak vezan uz organizaciju finala Kupa Hrvatske u vaterpolu. Pregovori su još uvijek u tijeku, no izgledno je da Zadar i drugu godinu za redom ugosti završnicu Kupa – rekao je Ratko Rudić, izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije koji je sunčano poslijepodne jučer kratio u društvu sa zadarskim prijateljima: Vjekoslavom Mitrovićem Kekecom, Nevenom Mijolovićem, Brunom Skoblarom, Branimirom Vučkovićem, Nedom Karamarkom, Serđom Šparom, Milanom Komazecom i popularnim Baronijem.
Jedan od najtrofejnijih hrvatskih izbornika istakao je kako je Krševanov grad ponovno aktualan zbog “jako dobre lanjske organizacije i interesa Zadrana”.
– Velike su šanse da Zadar u prosincu bude domaćin finala Kupa – ponovio je Rudić ne želeći potvrditi je li Zadar i službeno dobio organizaciju, no ako je suditi po širokom osmijehu…
Kratak razgovor zaključili smo pitanjem o pripremama Europskih prvaka za predstojeća natjecanja.
– Reprezentaciju uskoro očekuju nastupi u Svjetskoj ligi gdje ćemo se ogledati s Nizozemskom, Italijom i Grčkom. Već smo započeli i s pripremama za Olimpijske igre do kojih nas ne dijeli još puno. Cilj je da i dalje ostanemo u vrhu, a to ćemo do Olimpijade pokušati izboriti kroz Svjetsku ligu, odnosno Svjetsko prvenstvo na kojem će se birati putnici za London – podvukao je Rudić.