Ratko Rudić: Izgledno je da Zadar ponovno ugosti finale Kupa

Slika korisnika admin
Ratko Rudić sa zadarskim prijateljima

U Zadar sam stigao poslovno i privatno. Poslovni dio odnosi se na sastanak vezan uz organizaciju finala Kupa Hrvatske u vaterpolu. Pregovori su još uvijek u tijeku, no izgledno je da Zadar i drugu godinu za redom ugosti završnicu Kupa - rekao je Ratko Rudić, izbornik Hrvatske vaterpolske reprezentacije koji je sunčano poslijepodne jučer kratio u društvu sa zadarskim prijateljima: Vjekoslavom Mitrovićem Kekecom, Nevenom Mijolovićem, Brunom Skoblarom, Branimirom Vučkovićem, Nedom Karamarkom, Serđom Šparom, Milanom Komazecom i popularnim Baronijem.

Jedan od najtrofejnijih hrvatskih izbornika istakao je kako je Krševanov grad ponovno aktualan zbog "jako dobre lanjske organizacije i interesa Zadrana".

- Velike su šanse da Zadar u prosincu bude domaćin finala Kupa - ponovio je Rudić ne želeći potvrditi je li Zadar i službeno dobio organizaciju, no ako je suditi po širokom osmijehu...

Kratak razgovor zaključili smo pitanjem o pripremama Europskih prvaka za predstojeća natjecanja.

- Reprezentaciju uskoro očekuju nastupi u Svjetskoj ligi gdje ćemo se ogledati s Nizozemskom, Italijom i Grčkom. Već smo započeli i s pripremama za Olimpijske igre do kojih nas ne dijeli još puno. Cilj je da i dalje ostanemo u vrhu, a to ćemo do Olimpijade pokušati izboriti kroz Svjetsku ligu, odnosno Svjetsko prvenstvo na kojem će se birati putnici za London - podvukao je Rudić.

 

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno