Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Večer za ljubitelje tuniranih automobila

21.10.2010. 22:00
Večer za ljubitelje tuniranih automobila


Predstavljanje novih projekata (automobila) naših članova, sve je to već dio, možemo reći, tradicionalnog skupa koji se održava drugu godinu zaredom. I ove godine party ima humanitarni karakter, humanitarna tombola, čiji iznos doniramo za djecu kojoj je najpotrebnija, kazao je Mario Novoselac iz VolksWagen kluba Hrvatska


Ljubitelji tuniranih automobila sutra (subota) mogu posjetiti “2. VW susret Zadar 2010.”, a projekt će se održati s početkom u 19 sati kod Yachting caffea.
– Susret koji okuplja veliki broj naše VWCC obitelji, ugodan prostor, dobra glazba, nagradne igre, predstavljanje novih projekata (automobila) naših članova, sve je to već dio, možemo reći, tradicionalnog skupa koji se održava drugu godinu zaredom. I ove godine party ima humanitarni karakter, humanitarna tombola, čiji iznos doniramo za djecu kojoj je najpotrebnija, kazao je Mario Novoselac iz VolksWagen kluba Hrvatska.
VolksWagen klub Hrvatska osnovan je u Karlovcu još 2002. godine radi okupljanja ljubitelja vodom hlađenih automobila, odnosno novijih tuniranih VW.
– Klub je odobren i ima podršku generalnog uvoznika za Volkswagen vozila ‘PZ AUTO’ Velika Gorica. Program i djelovanje kluba usmjereno je prvenstveno na tehničko upoznavanje, educiranje, razmjenu informacija te druženje ljudi iz VW svijeta. Već prve godine klub je organizirao prvi međunarodni susret takve vrste u nas pod nazivom ‘VW TUNING SHOW’, a on je već poprimio tradicionalni status. Aktivno sudjelujemo u testiranjima novih modela iz programa VW, a naši članovi pojavljuju se na mnogobrojnim natjecanjima iz stajlinga, trka ubrzanja, gdje osvajaju mnogobrojna priznanja. Klub organizira posjete na međunarodne susrete u susjednim zemljama, a kako broj članova iz dana u dan sve više raste (945), osnivaju se centri u svim većim gradovima u zemlji, kaže Novoselac i dodaje da klub organizira humanitarne akcije darivanja krvi ‘Vozači vozačima’ te akcije prikupljanja novčanih sredstava za dječje domove.
Oni koji sutra dođu ispred Yachtinga zasigurno će vidjeti automobile koji će ih zadiviti, a možda i potaknuti da se učlane u klub i tako dobiju pomoć u sređivanju svojih mašina.