Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Pristup je najvažniji

21.10.2011. 22:00
Pristup je najvažniji


Mi moramo biti pravi i onda ima šanse. Za nas je u ovoj ligi svaki protivnik jak i niti u jednu utakmicu ne smijemo ući s manje od 100 posto – kazao je trener Donata Denis Karlović


Nakon pomalo i neočekivano dvije pobjede, stolnotenisači Zadra će danas u Puli pokušati doći i do treće. U trećem kolu domaćeg prvenstva pokušat će slaviti i protiv istoimenog ligaša.
– Radi se o solidnoj momčadi, koja je isto kao i mi dobro krenula u prvenstvo – objasnio je strateg domaće momčadi Denis Karlović.
Puljani su u prvom kolu bili bolji od Željezničara, da bi u drugom s glatkih 4:0 slavili protiv Dugog Sela.
– Za njih igraju Ivan Slavić, Matej Manut i Tomislav Pucar. Kao i naša i njihova momčad je mlada, ali to su već poznati igrači u hrvatskim okvirima. Definitivno nisu bezazleni.
Može li Donat i u Puli doći do bodova?
– Sigurno da može, ali bit će jako važno ne podleći pritisku. Mi moramo biti pravi i onda ima šanse. Za nas je u ovoj ligi svaki protivnik jak i niti u jednu utakmicu ne smijemo ući s manje od 100 posto.
Nakon prva dva kola imate dvije pobjede. (Ne)očekivano?
– Protiv Olimpije u Osijeku smo odigrali fantastično. Oni su vrlo jaka i iskusna momčad. Prava prvoligaška. Tu smo bili pravi. Protiv Vodovod Osijeka kod kuće je trebalo biti lakše, poveli smo 2:0 i kada smo trebali dokrajčiti protivnika, opustili smo se i oni su došli na 2:2. Na kraju smo čupali pobjedu. Takvo opuštanje više ne smijemo dopustiti – zaključio je Karlović.
Raspored 3. kola: Pula – Donat (subota, 17), Olimpija – Zagreb, Vodovod – Transagram, Dr. Časl – Dugo Selo, Libertas – Željezničar.