Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Iskustvom protiv mladosti

Autor: Viktor Bogut

21.11.2008. 23:00
Iskustvom protiv mladosti


Stolnotenisači Donata u nedjelju će pokušati nastaviti pobjednički niz koji traje već posljednja četiri kola. Doduše, Zadrani su poraženi samo na otvaranju prvenstva i to u gostima od Zagreba (bivši Večernji list) i to nastupajući bez Jia Zhenga koji još nije stigao u Zadar. Zheng je putnik. Po ugovoru klub mu mora dati slobodno kada nastupa na turniru u Kini te kada bude pozvan na pripreme kineske reprezentacije. Tako Kinez često živi na relaciji Kina-Zadar. Tako je bilo i ovaj put. Zadarski Kinez je nastupio na turniru u Kini, vraća se tek danas, a sutra već igra protiv Frima.
– Bit će umoran, ali igrači Frima ipak nisu njegova klasa i on u tom dvoboju ne bi smio imati većih problema – istaknuo je trener Donata Denis Karlović. Njegova momčad u nedjelju u 11 sati trebala bi doći do glatke pobjede. Ako sve bude po planu Zadrani će nastupiti kompletni, a umorni Zheng i Davor Karlović nebi smjeli imati problema protiv druge momčadi Zagreba, koja je sačinjena od juniorskih reprezentativaca.
– Mi smo jači od njih. No, moramo i u ovaj susret ući maksimalno koncentrirani. Ipak su nam protivnici dobri mladi igrači, željni dokazivanja i pobjeda i sigurno će igrati i iznad svojih mogućnosti. Ako ozbiljno uđemo u utakmicu peta pobjeda u nizu ne bi smjela doći u pitanje – istaknuo je zadarski strateg.