Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Pobjeda za dvostruku dobit

Autor:

21.11.2008. 23:00
Pobjeda za dvostruku dobit


Nakon dva domaća poraza od Croatije 2006 i Studenac Omiša, koja su se zapravo pokazala kao jači trening za večerašnju utakmicu 7. kola u gostima kod Mataš Novog Zagreba. Ova utakmica je od iznimne važnosti za Zadranke jer bi eventualnom pobjedom napravile veliki posao. Tako je i ovaj susret i trenerica Mazija označila kao jedan od važnijih ove sezone.
– Idemo u goste ekipi koja još nema pobjedu, ali se ne smijemo zavaravati da ćemo lako pobijediti. Smatram da smo kvalitetniji od njih i pružimo li pravu igru, mogli bismo se vratiti u Zadar s vrijednim bodovima. Eventualna pobjeda donijela bi nam dvostruku korist. Osim što bismo dobili bodove od Novog Zagreba, imali bismo i tri pobjede više od Zagrepčanki, što je lijepa zaliha za nastavak sezone. Za nas je plus i taj što igramo u najboljem mogućem terminu (20.30 sati) što se poklapa sa satnicom naših treninga – kaže Mazija koja je iznijela i zdravstvenu bilancu u ekipi.
– Dvije igračice su nam izvan stroja. Razboljela se Lucija Štrmelj, a neće igrati ni Gloria Sikirić koja nije zaliječila ozljedu.
U 7. kolu igraju: Mataš-Novi Zagreb – Zadar, Studenac Omiš – Croatia 2006, Biska Pula – Mursa, Plamen – Agram.


 ZADRANKE NA GOSTOVANJIMA


1. kolo: Biska Pula – Zadar 88:80
2. kolo: Požega – Zadar 76:100
4. kolo: Mursa – Zadar 69:82