Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Ne podcjenjujte ovu pobjedu

Autor: Matej Lordanić

21.11.2009. 23:00
Ne podcjenjujte ovu pobjedu

Foto: Zvonko KUCELIN



Ova utakmica je bila teška za nas, ali to je već iza nas. Okrećemo se utakmici protiv Arisa u utorak – kazao je Stipčević.
U pobjedi nad FMP-om razigravač Zadra Rok Stipčević postigao je devet koševa uz pet asistencija.
– Ne bih želio da se ova uvjerljiva pobjeda podcijeni. FMP je u posljednjem kolu s 30 poena razlike pobijedio Radnički. Nijedna srpska momčad nije za podcjenjivanje. Dolaskom novoga trenera su se podigli i pobjedom nad Radničkim su dokazali kvalitetu. Ne bih želio da se ova pobjeda u glavama ljudi ne doživljava na jednaki način kao i svaka druga. Ova utakmica je bila teška za nas, ali to je već iza nas. Okrećemo se utakmici protiv Arisa u utorak – kazao je Rok.
Aris je tek u četvrtom kolu uspio doći do prve pobjede te su trenutno na omjeru 1-3. Tri poraza u prva tri kola sugeriraju da se momčad još nije dovoljno uigrala.
– Aris za sada igra loše, ali treba priznati da se još nisu našli. Još uvijek se traže. Posjeduju kvalitetne igrače, a uz to imaju bogatu tradiciju. Tradicija je vrlo bitna zato što svi igrači imaju dozu poštovanja prema tome i stoga uvijek igraju misleći na grad i navijače koji su iza njih. Oni će sigurno ovdje u Zadru pokušati ispraviti loš ulazak u sezonu. Maksimalno ćemo se pripremiti. Već sada smo u potpunosti koncentrirani na Aris – riječi su Roka Stipčevića.