Osnovan Kickboxing savez Zadarske županije

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika admin
Članovi Skupštine

U Biogradu na Moru u nazočnosti članova pet kicboxing klubova (Benkovac, Polača, Delta Zadar, Biograd i Crna pantera Gorica), održana je osnivačka skupština Kickboxing saveza Zadarske županije. Savez će svojim djelovanjem objediniti rad svih kickboxing klubova i pomoći u organizaciji svih događaja. Na ovaj način kickboxing će imati i svoju krovnu organizaciju te će dati i svog predstavnika u Zajednici sportova Zadarske županije te će tako svojim glasom sudjelovati i u raspodjeli i usmjeravanju financijskih sredstava na korist razvoja ovog sporta i različitih projekata.

Svojim djelovanjem Savez će voditi brigu te ostvarivati program potreba za ovim športom, promicati kickboxing, sudjelovati u natjecanjima. Također će se brinuti o utvrđivanju politike razvoja ovog športa, pripremati godišnje i višegodišnje planove, nadgledati ukupnu djelatnost u klubovima koju će koordinirati... Zanimljivo, riječ je o prvom županijskom savezu nekog borilačkog sporta u Zadarskoj županiji. Nakon usvajanja dnevnog reda pristupilo se izboru organa upravljanja i vođenja Saveza. Za predsjednika je izabran Marko Mijić, za dopredsjednika Elvis Nakić, a tajnik je Marino Marić. Izabran je i Upravni odbor od sedam članova te Nadzorni od tri člana.

- Ovo je u isto vrijeme čast i obveza. Ovo je povijesna odluka - kazao je predsjednik Marko Mijić.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno