Juniorima najviše priznanja

Slika korisnika admin
VESLAČI NA OKUPU - Prigodni domjenak u VK Jadran

Božićni domjenak i dodjela nagrada najboljima u godini na isteku za upravu i veslače Jadrana, njihove roditelje, ostale članove i prijatelje kluba, preksinoć su bili povod tradicionalnom okupljanju kojim je obilježen kraj još jedne uspješne sezone.

Kao i svake godine prisutne je pozdravio predsjednik Jadrana Klaudijo Stipčević, koji je istaknuo najvažnije uspjehe kluba u protekloj sezoni. Naglasak je stavio na osvajanje brončane medalje na Europskom prvenstvu juniora i ukupnu pobjedu u kategoriji juniora na prvenstvu Hrvatske. Zahvalivši svima na suradnji i pomoći u realizaciji ovogodišnjih klupskih rezultata zaželio je sretne blagdane svima i još uspješnije rezultate u sljedećoj sezoni.

Nakon kratkog pozdrava predsjednika, najuspješnijim veslačima darove su uručili članovi uprave: počasni predsjednik Jadrana Mato Marlais, Bruno Aras, najstariji član kluba, te nedavno umirovljeni trener Romano Bajlo.

Ove su godine nagrade zaslužili: Mate Ledenko i Mile Čakarun, brončani s Europskog juniorskog prvenstva, trostruki prvaci Hrvatske i šesti sa Svjetskog prvenstva juniora, Ante Antišin, Roko Pekić, Luka Baričević, Antonio Adžić i kormilar Toni Crljenko, prvaci Hrvatske i četvrti s Europskoj juniorskog prvenstva, Vito Žuvanić i Ivan Bezinović, prvaci Hrvatske, te trener Danijel Bajlo.

Ovom prilikom prvi je put javno predstavljen projekt Jadranov veslački dvoboj osmeraca, regata koja će se sljedeće godine u kolovozu održati u uvali Jazine, a veslat će se na dionici od 500 metara.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno