Župan Božidar Longin novinarima: Vi nam dođete kao korektiv!

Slika korisnika valentinam
Druženje s medijima
Župan se malo i našalio na svoj račun rekavši kako će sigurno njegov mandat biti zapamćen po elementarnim nepogodama
Zvonko KUCELIN, Marin GOSPIĆ
Bio je ovo prvi blagdanski prijem za novinare župana Božidara Longina

Tradicionalnom prijemu za novinare, koji se svake godine organizira u Maloj vijećnici Doma Zadarske županije, prvi je put u svom mandatu domaćin bio župan Božidar Longin s pročelnicima odjela. Kako je u svojem obraćanju novinarima svih zadarskih redakcija kazao župan, prvu godina na čelu Zadarske županije obilježile su nažalost brojne elementarne nepogode, od mraza, suše, požara i poplave koje će se dugo sanirati, ali kako je rekao Longin najvažnije je da i u ovakvim vremenima stiže pomoć Vlade RH.

Župan se malo i našalio na svoj račun rekavši kako će sigurno njegov mandat biti zapamćen po elementarnim nepogodama, a kako je naglasio veliki dio šteta je već saniran. Longin je najavio kako će na sjednici Vlade RH 15. siječnja 2018. godine biti potpisani ugovori za sanaciju dvaju ninskih mostova, koji su zaštitni znak ovog za hrvatsku povijest važnog grada. Ovom prigodom je najavio kako će i sljedeća godina biti godina velikih projekata,a sve kako bi život stanovnicima u Županiji bio kvalitetniji.

- Vi nama dođete kao korektiv, a mi moramo paziti kako se ponašamo i to je vrlo važno. Pratite naše dobre i loše poteze, kazao je okupljenim novinarima župan Longin.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika mete
Svašta. Novinari korektiv? Njihova je temeljna zadaća izvještavati i informirati javnost o događajima. A dije oporba? To se zove HDZ-ova demokracija. Nema oporbe a novinari su korektiv, osim u slučaju kad previše istražuju. Onda im plane auto i nikom ništa. Da nema HDZ-a trebalo bi ga izmisliti.