Otvoreno raskrižje kod Vruljice, semafori se smješkaju Zadranima

Slika korisnika valentinam
Gradonačelnik u obilasku
U znak isprike građanima zbog gužvi na novim su semaforima postavljeni emotikoni, tzv. smajlići
Zvonko KUCELIN
Križanje je obišao i gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima

Nakon nešto više od dva mjeseca radova na križanju ulica Ivana Mažuranića i Josipa J. Strossmayera, za sav promet jutros je otvoreno raskrižje na Vruljici. Iako je rok za dovršetak radova bio početak siječnja, prethodno obećanje iz Grada Zadra kako će radovi biti gotovi do Božića, ispunjeno je.

Gradonačelnik Branko Dukić sa suradnicima je obišao raskrižje na Vruljici te izrazio zadovoljstvo što je riješena jedna od crnih prometnih točaka u Zadru.

Semafori, horizontalna signalizacija i skretači ulijevo trebali bi na ovom raskrižju osigurati manje gužve, a semafori će pratiti kretanje vozila i pješaka te e po potrebi dulje zadržavati zeleno svjetlo.

Dukić je prilikom obilaska izjavio kako će se novouređenom prometnicom lakše dočekati sezona te se ispričao građanima na gužvama koje se zbog brojnih radova stvaraju na gradskim prometnicama.

Vrijednost radova iznosi tri milijuna kuna s PDV-om, od čega je 2,2 milijuna kuna za sanaciju križanja dalo Ministarstvo unutarnjih poslova.

Dodajmo i kako je prilikom radova na ovom križanju obnovljena vodovodna mreža, oborinska odvodnja, a postavljena je i nova javna rasvjeta.

U znak isprike građanima zbog gužvi na novim su semaforima postavljeni emotikoni, tzv. smajlići.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika Mali Marinko
Tribalo je onu ploču makniti, a ne da nam se cili normalan svit smije na NDH i ustaškom sinu.
Slika korisnika darza
A ploča te muči..