Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Valjda neće prisjesti ručak

Autor: Viktor Bogut

22.01.2010. 23:00
Valjda neće prisjesti ručak

Foto: Vedran SITNICA



Šanse za doigravanje su velike. Na ruku nam idu i problemi drugih klubova – kazao je Denis Karlović
Za razliku od ostatka momčadi, Donat i Frim će danas odraditi dvoboj 11. kola stolnoteniskog prvenstva. Nakon teške pobjede u Splitu, Donat će danas pokušati ostati neporažen u dvoboju s Frimom, koji je u ovom trenutku daleko najslabija momčad lige. U normalnim okolnostima pobjeda zadarske momčadi ne bi smjela dolaziti u pitanje, no situacija u kojoj se Donat trenutačno nalazi sve je samo nije normalna situacija. Donat trenutačno igra s jednim pravim igračem. Tomislavom Kolarekom koji u potpunosti opravdava ono što se od njega očekuje. Zbog puknuća tetive na ramenu Davor Karlović je “out” (iako je nastupio u Splitu), a Stipe Josipović i dalje ne prikazuje ono što se od njega očekuje.
– Na sreću, barem nam ždrijeb odgovara – rekao je Davor Karlović. I imao je pravo. Prve utakmice su lakše ili barem trebaju biti lakše. A kada se krene “tući” za doigravanje, Davor bi se trebao oporaviti.
– Nije dobra situacija. Sada imamo tu ozljedu, no niti prije ozljede Davora Karlovića nismo igrali dobro – kazao je čelni čovjek struke Donata Denis Karlović. O današnjoj utakmici nije bilo smisla govoriti. Nula pobjeda, deset poraza u deset kola. Omjer 4:40 u partijama. Zicer da ne može biti veći. Ako se ovo ne dobije, onda Zadrani niti ne zaslužuju doigravanje.
– Šanse za doigravanje su velike. Na ruku nam idu i problemi drugih klubova. Industrogradnja je ostala bez Redžepa, a Pula bez Kineza. No mi moramo bolje – dodao je Denis Karlović.
Raspored 11. kola Prve stolnoteniske lige: Donat – Frim, Split – Puka, Libertas – Industrogradnja, Zagreb – Vodovod Osijek, Dugo Selo – Dr. Časl.


Poraz Gaćine


Član Dr. Časla Roko Tošić ostvario je veliki uspjeh prvog dana glavnog turnira slovenskog Pro Toura. Nakon što je u prvom kolu 4:2 svladao Slovaka Illasa, hrvatski reprezentativac je u drugom kolu s istim rezultatom izbacio i Belgijca Jean-Michel Saivea. Ronald Ređep je u četvrtak u prvom kolu izgubio od Španjolca Machada (4:0), dok je Andrej Gaćina u drugom kolu izgubio od Alekseja Smirnova (4:1).