Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

OTP banka nagradila dobitnike igre “Zeleno svjetlo za pokret”

Autor: Irena Jurjević

22.01.2013. 23:00
OTP banka nagradila dobitnike igre “Zeleno svjetlo za pokret”

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Sanjica Plečko iz Selnoga u Krapinsko-zagorskoj županiji dobitnica je osobnog automobila Volkswagen Up!, prve nagrade iz nagradne igre OTP banke „Zeleno svjetlo za pokret”, čije ključeve je primila jučer u sjedištu te banke u Zadru. Ključeve joj je uručila Ivana Lončar Mašina, direktorica Direkcije marketinga i korporativnih komunikacija, a Plečko nije krila zadovoljstvo novim automobilom:
– Bila sam ugodno iznenađena što je baš moje ime izvučeno u mnoštvu imena koja su se natjecala za ovu vrijednu nagradu. Klijent sam OTP banke već nekoliko godina i jako me veseli da se banka i na ovaj način trudi zaslužiti vjernost svojih klijenata, rekla je Plečko ovom prilikom.
Sveukupno, kompjuterskim izvlačenjem 15. siječnja u sjedištu priređivača nagradne igre, OTP banke, izvučena su 33 dobitnika atraktivnih nagrada, među kojima se nalaze bicikl Paris, bicikl New York te 30 uređaja Apple iPod shuffle, koje će nagrađenima biti uručeni preko pošte.
Nagradna igra „Zeleno svjetlo za pokret” trajala je od 15. listopada do 31. prosinca 2012. godine, a bila je namijenjena korisnicima kartice Visa Classic na rate. Sa svakom transakcijom karticom Visa Classic na rate OTP banke na brojnim prodajnim mjestima, uključujući i internetske kupnje, korisnici Vise na rate (izuzev zaposlenika OTP banke) sudjelovali su u nagradnoj igri uz mogućnost osvajanja jedne od atraktivnih nagrada.
Imena dobitnika nagrada objavljena su na internetskim stranicama OTP banke.