OBDUKCIJA POKAZALA Uzrok smrti 44-godišnjeg Marina Tičića udarac glave u podne betonske ploče, udarac bokserom isključen

Slika korisnika mkvanja
Nakon što ga je 17-godišnjak na autobusnom kolodvoru udario u glavu
Ilustracija
Što je bio uzrok sukoba 17-godišnjaka i preminulog 44-godišnjaka još nije poznato

Rezultati obdukcije 44-godišnjeg Marina Tičića, koji je preminuo nakon što ga je 17-godišnjak udario u glavu, pokazali su kako je do smrti najvjerojatnije došlo zbog udarca glave u podne betonske ploče na zadarskom kolodvoru. U razgovoru s Županijskim državnim odvjetništvom rečeno nam je kako je kao sredstvo napada isključen bokser.

 - Pripremni postupak još uvijek traje i za sada su gotovi nalazi obdukcije. Provest ćemo i sudsko-medicinsko vještačenje preminulog kako bismo bili u potpunosti sigurni u uzroke smrti. Ipak, kako su nalazi obdukcije pokazali, uzrok je udarac glave u pod, rekli su nam iz ŽDO-a. Dodali su kako je potrebno provesti ispitivanje svjedoka te napraviti socijalnu amanmnezu maloljetnika, što je uobičajena procedura te će potom odlučiti što dalje. Protiv maloljetnika je podignuta kaznena prijava za izazivanje teških tjelesnih ozljeda sa smrtnom posljedicom.

Kategorija: 
Ocjena: 
Prosječno: 2 (1 glasova)