Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Prvi put u Zadru – kabaret show poput njujorškog!

22.02.2011. 23:00
Prvi put u Zadru – kabaret show poput njujorškog!


Atraktivna zadarska pjevačica haićanskih korijena i njujorškog porijekla Martine Thomas prvi put u Zadar donosi kabaret show rađen po uzoru na njujorške. Rođena i odrasla u New Yorku, Martine je stasala uz zabavnu scenu najpoznatije svjetske show metropole – “velike jabuke”, dio koje ćemo imati priliku vidjeti i za nekoliko dana u Arsenalu kada će joj se na stageu pridružiti i jedan od trenutačno najpopularnijih i najzgodnijih pjevača u Hrvatskoj čije se ime čuva kao iznenađenje večeri


Ljubitelji kabareta zasigurno već zadovoljno trljaju ruke s obzirom  da nas svega dva dana dijele  od prvog zadarskog kabaret  showa – “Martine presents”.  Arsenal će u petak, 25.  veljače u 22 sata ugostiti  senzualnu zadarsku pjevačicu  haićanskih korijena i njujorškog porijekla Martine  Thomas, koja će biti “domaćica” novog ciklusa zabavnih večeri u najvećem  zadarskom multimedijalnom  klubu. Kabaret show “Martine presents” realizira se na  visokoj produkcijskoj razini  kako bi Zadrani i njihovi  gosti imali priliku što vjernije  doživjeti vruću atmosferu  njujorških kabaret klubova –  dašak glamura i razuzdane  zabave nabijene erotikom.  Martine naglašava kako će  show biti nešto što Zadar do  sada nije vidio, kako je uvjerena da će svojim sugrađanima, a dakako i ne  samo njima, uspjeti, zajedno  sa svojim gostima, približiti  atmosferu noćnih kabaret  klubova svog rodnog grada –  New Yorka.
– Znam dobro što je kabaret, što je show koji već  uspješno desetljećima puni  klubove i raspiruje maštu  posjetitelja gdje god se  održava. Kabaret je kombinacija glazbe, erotike,  skečeva, plesa, zapravo jedno  strujanje energije između izvođača i publike, interakcija  nabijena erotikom, glamurom… i prije svega maštom.  Uvjerena sam da će se posjetiteljima Arsenala svidjeti  to što im pripremamo, ističe  Martine.
Posjetitelji će osim njenog  nastupa, u okviru kojeg će  izvoditi neke od najpoznatijih  svjetskih evergreen standarda  u društvu nagrađivanog hrvatskog jazz sastava, imati  prilike uživati i u nastupu  jednog od trenutačno najpopularnijih hrvatskih pjevača te showu erotskih plesačica i plesača. Njihova imena se čuvaju kao iznenađenje  večeri, no za istaknuti je kako  neće biti riječ o lokalnim  izvođačima. Martine i njen  tim potrudili su se u Zadar  dovesti isključivo renomirana  imena, izvođače dobro poznate hrvatskoj javnosti. Cijena ulaznica je 40 kuna, a  prodaju se u Arsenalu, caffe  galeriji Đina, u Maraschinu i  Kultu.