Beogradska elita ljetovat će na Viru?

Slika korisnika admin
Autor: 
Aca Lukas s djelaticom Vir turizma Mateom Buškulić

Dok jedni žale za gostima iz Skandinavije, Vir se okrenuo istoku, i to ozbiljno. U glavnom gradu Srbije Beogradu agencija Vir turizam organizirala je predstavljanje svoje turističke ponude, a osim standardnog dijeljenja kataloga na ulicama organizirana je večera u restoranu Milošev konak Živka Šarića, vlasnika nekadašnjeg restorana Putnik na prostoru uz današnju zadarsku Polikliniku. U njemu se, javlja Virski list, okupilo više od 300 uzvanika, pripadnika beogradske elite, pogotovo onih s poveznicom prema Zadru, odnosno Hrvatskoj. Uz spomenutog Šarića bili su tu i glumac Aljoška Vučković, književnik Pero Zlatar, ali i Imoćanka Neda Ukraden, koja je zapjevala s klapom Vir.

- Drago mi je što su Virani došli u Beograd i što su predstavili ljepotu svoga kraja i gastronomiju. To je prikazano narodu koji je željan takvih stvari, koji voli more i Dalmaciju, javlja Virski list.

Lijepe uspomene Ukraden je odnijela s Vira kada je prošlog ljeta zapjevala pred desetak tisuća obožavatelja.

- Zaista mi je bilo sjajno na Viru, ali mi je žao što nisam imala više vremena. Htjela sam vidjeti plaže i okupati se u Virskom moru, no bit će još prilike, najavila je Neda novi dolazak na Vir.

Ovakvo što još ikad nisam doživio! Dolazim na turističke partyje, prezentacije i domjenke već 46 godina, ali predstavljanje Vira bilo je zaista nešto posebno. Vjerujte mi, Vir se predstavio kao turistička destinacija s pet zvjezdica i to u Beogradu neće proći nezapaženo. Ljudi su došli na predstavljanje, vidjeli su što Vir nudi, osjetili atmosferu Dalmacije i doživjeli sjajno iskustvo. Dolazak u Beograd bio je sjajan potez", kazao nam je Aljoša Vučković, legendarni Ferata iz Smojinog „Malog mista" i dr. Lukšić iz „Boljeg života", hrvatski glumac s beogradskom adresom. Vučković je bio samo jedan od mnogih poznatih Beograđana, ili umjetnika, estradnjaka, pripadnika kulturnog, gospodarskog ili političkog života s beogradskom adresom na predstavljaju otoka Vira, koje su Virani organizirali 19. veljače u čuvenom beogradskom restoranu „Milošev konak". Više od 300 uzvanika, sve redom pripadnika beogradske elite iz svih sfera javnog djelovanja i predstavnika svih nacionalnih srpskih i lokalnih beogradskih medija, ispunilo je prekrasno uređen prostor restorana do posljednjeg mjesta.

I Aleksandar Vuksanović, nadimkom Aca Lukas, došao je na prezentaciju u brojnom društvu i uz pratnju tjelohranitelja koji je najavio i koncert na Viru ovo ljeto.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika grande
cini mi se da bi celnici Vira dali svoju guzicu za jednu Kunu. Najprije Arapi a sad jos gori beogradjani kao da nema dosta gnjida,na otoku. Ciganske musike i prezentacije ima i previse na Viru.