Zadranke sve bliže Superligi

Slika korisnika mkvanja
Uspjeh kluba s Višnjika
Autor: 
Zadarski list
Odbojkašice Zadra izborile su minimalno kvalifikacije za Superligu

Odbojkašice Zadra izborile su minimalno kvalifikacije za Superligu, s time da će u preostala dva kola doigravanja za najviši rang (Osijek kod kuće, Split u gostima) imati priliku izravno ući među deset najboljih hrvatskih ekipa.

Zadranke su na put prema Novoj Gradišci krenule u petak poslijepodne i tako izbjegle probleme u prometu. A osim u prometu poteškoća nije bilo ni na parketu gdje su "plave" s 3:1 svladale domaći sastav (25:22, 22:25, 25:15, 25:12). Igračice Roberta Kresoje tako su drugi put u tjedan dana pobijedile Novu Gradišku za treću uzastopnu utakmicu u kojoj su osvojile tri boda.

Redoslijed 3. skupine: 1. Osijek (-1) 22, 2. Zadar 15, 3. Split (-1) 12, 4. Nova Gradiška 8 bodova.

U 18. kolu Prve lige odbojkaši Zadra izgubili su na gostovanju kod Medicinara Trnje s 3:0 (25:11, 25:16, 25:18). Još ranije igrači s Višnjika izborili su plasman u Superligu, a u zadnjem kolu ove sezone očekuje ih domaća utakmica protiv vodećeg Kitro Varaždina.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno

Komentari

Slika korisnika SOFIJA ROSA
Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo kontaktirajte njezin VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com