Put Dikla skoro kao crossroad

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika mkvanja
»Svatko tko tamo nešto kopa, ostavi jednu loše izvedenu zakrpu«
Za zakrpe po Krešimirovoj obali vaše opažanje prosljeđujem komunalnom redarstvu da sukladno svojim obvezama obavi izvid i upozori investitora da sanira prekop, kazao je pročelnik Dujela
Zvonko KUCELIN
Rupe, zakrpe, udubljenja, izbočenja... na Putu Dikla

Prometnicom na Putu Dikla i u produžetku prema samom Diklu, na početku Krešimirove obale, treba voziti s posebnim oprezom. Ne samo zbog pješaka, biciklista, raskrižja i ostalih »izazova« u svakodnevnom prometu, već zbog zakrpa, rupa, izbočenja i udubljenja koja se tamo nalaze na više mjesta. Požalili su nam se građani koji onuda svakodnevno voze da to postaje nepodnošljivo, a »svatko tko tamo nešto kopa, ostavi jednu loše izvedenu zakrpu«. Usporavanje vožnje i izbjegavanja rupa postalo je uobičajeno. Za one koji već znaju gdje su. Oni koji ne znaju - poskakuju kao na crossu.
Kad bi se to moglo sanirati, pitali smo Robertina Dujelu, pročelnika Upravnog odjela za zaštitu okoliša i komunalne djelatnosti Grada Zadra.
- Za zakrpe po Krešimirovoj obali vaše opažanje prosljeđujem komunalnom redarstvu da sukladno svojim obvezama obavi izvid i upozori investitora da sanira prekop sukladno izdanom riješenju. Mi smo dionicu Krešimirove sanirali konkretnije na više lokacija u zadnjih pola godine dok Put Dikla očekuje, kako projekt aglomeracije, tako i rješavanje oborinske odvodnje prije same rekonstrukcije. Svijesni smo lošeg stanja te prometnice, istaknuo je Dujela.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno