Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Gupčeva i Romansa puštene u promet

Autor: Anita Ćustić

22.04.2010. 22:00
Gupčeva i Romansa puštene u promet

Foto: Adam VIDAS



Ulica Matije Gupca, predio od Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole prema Žmirićima jučer je asfaltiran, danas se ocrtava, a sutra će biti pušten u promet. Također, dio Dikla od “Sunshinea” do Ulice Romansa, koji se danas asfaltira, sutra će biti konačno pušten u promet, kaže Peronja
Završetak svih radova na rekonstrukciji sustava odvodnje u Diklu bliži se kraju, a da se sve predviđeno odvija prema planu, dokazuje i jučerašnje asfaltiranje Ulice Matije Gupca te predjela od bivšeg ugostiteljskog objekta “Sunshine” do Ulice Romansa. Spomenutim područjima, koja su već duže vremena zbog radova bila zatvorena za promet, zbog čega su se vozači dugo morali služiti “rezervnim” uličicama i pri tom su negodovali, od danas ponovno mogu prometovati.
– Ulica Matije Gupca, predio od Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole prema Žmirićima, jučer je asfaltiran, danas se ocrtava, a sutra će biti pušten u promet. Također, dio Dikla od “Sunshinea” do Ulice Romansa, koji se danas asfaltira sutra će biti konačno pušten u promet, kazao je Grgo Peronja, direktor “Odvodnje”, u jučerašnjem razgovoru, podsjetivši da je riječ o trećoj i četvrtoj fazi radova na sustavu odvodnje u Diklu, za koje je završetak bio predviđen do kraja travnja, iako je četvrta faza završena i prije roka.
Kako pojašnjava Peronja, današnjim puštanjem u promet Ulice Matije Gupca završava se četvrta faza radova, dok će ona treća, područje kod “Sunshinea”, ipak malo kasniti pa će se s tamošnjim radovima najvjerojatnije ući i u svibanj.