Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zlato i bronca relaksicama

Autor: Teuta Babajko Jamičić

22.04.2010. 22:00
Zlato i bronca relaksicama


Zadarske relaksice natjecale su se s dvije ekipe u odbojci i tri u boćanju. U boćanju su relaksice osvojile prvo i treće mjesto. Zlatnu medalju su dobile Ankica Rogić, Jagoda Ivica i Nataša Buterin, a brončane Ljubica Brnadić, Anđelka Knežević i Marija Morić
Članice zadarske Udruge za sportsku rekreaciju žena “Relaks” i ove su godine sudjelovale na tradicionalnom odbojkaškom i boćarskom turniru u Vukovaru. Turnir u Vukovaru održan je prošlog vikenda, dakle 17. i 18. travnja, i to u sklopu obilježavanja Dana grada Vukovara, a sudjelovalo je 40 zadarskih relaksica.
Zadarske relaksice natjecale su se s dvije ekipe u odbojci i tri u boćanju. U boćanju su relaksice osvojile prvo i treće mjesto. Zlatnu medalju su dobile Ankica Rogić, Jagoda Ivica i Nataša Buterin, a brončane Ljubica Brnadić, Anđelka Knežević i Marija Morić.
U odbojci su sve medalje osvojile Vukovarke. One će biti gošće Udruge za sportsku rekreaciju žena “Relaks” na Danu Relaksa – Danu igre i prijateljstva, koji će se održati 29. svibnja u Zadru. U sklopu Dana Relaksa održat će se natjecanje u odbojci, stolnom tenisu, pikadu i boćanju na kojemu će sudjelovati rekreativke iz deset hrvatskih gradova.
Inače, turnir je prva u nizu akcija i manifestacija koje će trajati do 2. svibnja ove godine kada se službeno obilježava Dan grada Vukovara.