U nedjelju casting za Miss Zadarske županije

Slika korisnika admin
Autor: 

Sedmi svibnja organizira se izbor za Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske. Događaj će se održati u Crvenoj luci, a već ove nedjelje, 26. travnja, u Maraschino baru u 12 sati održat će se casting za djevojke. Sve one koje misle da imaju adute za osvajanje ovog naslova, lijepe su, spretne, snalažljive i samopouzdane, a imaju između 17 i 24 godine, mogu se nadati izboru za natjecanje, poručuje organizatorica, modna kreatorica Klara Ivanović.

- Kako se radi o regionalnom izboru, cijeli koncept je osmišljen tako da se cijela županija, kroz modnu fotografiju i street style fotografiju, predstavi Hrvatskoj i svijetu, kaže Ivanović.

Svi materijali koji budu snimljeni koristit će se na izboru za Miss Hrvatske, a ako Zadranka pobijedi na njemu onda i na svjetskom izboru. Stoga se o svim detaljima već sada vodi računa.

- Djevojke moraju pokazati snalažljivost i otvorenost prema stjecanju novih vještina, a ako prođu dalje mi ćemo ih poučiti o catwalku, modnom snimanju shootinzima... Osim tog dijela, posvetit ćemo pozornost znanju o našoj županiji, njezinim posebnostima, svemu što moraju znati kada Zadar predstavljaju na višoj razini, ističe Ivanović.

Sam projekt je i humanitarnog karaktera jer direkcija izbora za Miss svijeta nalaže da se u ovim teškim vremenima pomogne najugroženijima. Djevojci koja bude odabrana dužnost je osmisliti jedan humanitarni projekt te predstaviti svoju Županiju kroz razne društvene aktivnosti.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno