"Čudesni Bog" Tee Vidaić

Slika korisnika mkvanja
Održana promocija albuma zadarske kantautorice duhovne glazbe
Glazbenica je izvela nekoliko pjesama, rađenih u modernim i nježnim akustičnim aranžmanima, svirajući i akustičnu gitaru uz pijanističku pratnju producenta albuma i samostalnog glazbenog umjetnika Antonija Tkaleca iz Varaždina i saksofon jazz glazbenika Ante Valčića iz Zadra
Tea Vidaić

Prošli je tjedan u prepunoj Koncertnoj dvorani Kneževe palače u Zadru održana promocija albuma „Čudesni Bog“ zadarske kantautorice duhovne glazbe Tee Vidaić. Glazbenica je izvela nekoliko pjesama, rađenih u modernim i nježnim akustičnim aranžmanima, svirajući i akustičnu gitaru uz pijanističku pratnju producenta albuma i samostalnog glazbenog umjetnika Antonija Tkaleca iz Varaždina i saksofon jazz glazbenika Ante Valčića iz Zadra.

Startala je s pjesmom "Trenutak za Krista", a zatim su se nizale pjesme "Tvoja riječ", "Kraljica savjeta", "Put križa", "Čudesni Bog" i druge,  a između svakog glazbenog bloka Gabrijela Meštrović Maštruko je recitirala odabrane pjesame s albuma kao i dvije molitve sv. Terezije Avilske: „Bog je dosta“ i „Ja sam tvoja“. Druženje je nastavljeno i nakon  koncerta.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno