Tvrtka ACES d.o.o nastavlja s modernizacijom poslovanja i usavršavanjem zaposlenika

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (linija 436 od /opt/nginx-1.17.9/htdocs/zadarskilist.hr/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Slika korisnika asaric
Ulaganje u IKT opremu
Autor: 
Poduzeće ACES d.o.o. je na poziv na dostavu projektnih prijedloga za poboljšanja konkurentnosti i učinkovitosti kroz informacijske i komunikacijske tehnologije Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta dostavilo Projekt rješenja za rast i razvoj poduzeća ACES d.o.o. te je isti prihvaćen
Filip KOS/ PIXSELL
Ilustracija

Poduzeće ACES d.o.o. pruža specijalizirane i kvalitetne usluge u području arhitekture i geodezije s posebnim naglaskom na osiguranje kvalitete prilikom izvođenja procesa te kontrolu kvalitete rezultata. Poduzeće ima veliko iskustvo i reference u izradi i realizaciji velikih projekata, potrebne suglasnosti nadležnih tijela, certifikate, primjenu standarda u sustavu upravljanja kvalitetom, tehn. i kadrovske resurse za obavljanje djelatnosti. Svoje snage temelji na stručnosti i znanju svojih zaposlenika te njihovom usavršavanju. 

Svako poduzeće ima cilj, a taj cilj podrazumijeva rast u svim svojim segmentima, od zaposlenika, resursa pa do prodaje, dodane vrijednosti, profita. Poslovanje poduzeća je usmjereno prema ostvarivanju određenih ciljeva koji proizlaze iz misije poduzeća; pružanje širokog spektra visokokvalitetnih geodetskih usluga te općih i posebnih usluga u području arhitekture s ciljem zadovoljavanja najrazličitijih potreba i zahtjeva naručitelja te njegovanje partnerskog odnosa s klijentima vodeći brigu o stalnom ulaganju znanje i usavršavanje stručnog kadra kao temelja uspješnosti poslovanja. Naše poduzeće u skladu sa svojim ciljevima kontinuirano ulaže u modernizaciju IKT i razvija godišnje planove usavršavanja zaposlenika te kontinuirano unapređuje odnose s korisnicima usluga“ – rekao je Zdravko Zorić, dipl. inž. geod. direktor poduzeća ACES d.o.o.

U skladu s navedenim ciljevima poduzeće ACES d.o.o. je na poziv na dostavu projektnih prijedloga za poboljšanja konkurentnosti i učinkovitosti kroz informacijske i komunikacijske tehnologije Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta dostavilo Projekt rješenja za rast i razvoj poduzeća ACES d.o.o. te je isti prihvaćen.

- Iako nas je malo zaustavila kriza zbog pandemije COVID-19 realizacija Projekta je započela  01.07.2020. godine i završetak očekujemo 01.07.2021. godine te će izravno doprinijeti unapređenju više poslovnih procesa s ciljevima rasta i razvoja našeg poduzeća te povećanja konkurentnosti. Ovaj Projekt je direktno povezan s operativnim radnim mjestima, razvoju usluga i dijelu administrativnih poslova. Računalna oprema, računalna periferija i softverski paketi koji su se nabavili putem EU fondova, uz prilagodbu s postojećom opremom, primijeniti će se u optimizaciji poslovnih procesa, povećanja učinkovitosti organizacije te integracije poslovnih procesa sa svrhom jačanja tržišne pozicije našeg poduzeća.“ – naveo je g. Zorić.

Ukupna vrijednost Projekta je u iznosu od 359.406,25 kuna a dodijeljena bespovratna sredstva iz EU i nacionalnih fondova iznose 186.891,25 kuna. Također, vodilo se računa da sva računalna oprema zadovoljava kriterije u pogledu energetske učinkovitosti s ciljem ostvarivanja ušteda potrošnje električne energije.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kategorija: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno