Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Hrvatski navijači Vukovaru

Autor: Teuta Babajko Jamičić

22.05.2009. 22:00
Hrvatski navijači Vukovaru

Foto: Velimir BRKIĆ



Na Narodnom trgu, od 9 do 12 sati, majice će biti prodavane za cijenu od 100 kuna, a prikupljeni novac od prodaje donirat će se vukovarskoj Udruzi Sv. Vinko


Koordinacija navijačkih udruga pokrenula je humanitarnu akciju pod nazivom “Hrvatski navijači Vukovaru” za pomoć vukovarskoj Udruzi Sv. Vinko. Riječ je o udruzi koja se bavi humanitarnom djelatnošću u Vukovaru, a brine se o starima, bolesnima, siromašnima te obiteljima s više članova. U humanitarnoj akciji “Hrvatski navijači Vukovaru” sudjeluju sve hrvatske navijačke skupine, pa tako i “Tornado Zadar” koji će danas na zadarskom Narodnom trgu organizirati prigodnu prodaju majica. Na Narodnom trgu, od 9 do 12 sati, majice će biti prodavane za cijenu od 100 kuna, a prikupljeni novac od prodaje donirat će se vukovarskoj Udruzi Sv. Vinko.
Navijačima, pripadnicima “Tornada Zadar” u prodaji majica pridružit će se i nogometaši NK Zadar. U prigodnoj prodaji majica na Narodnom trgu trebali su sudjelovati i košarkaši KK Zadra, no spriječeni su zbog odlaska u Zagreb na drugu polufinalnu utakmicu s KK Zagrebom, koju će pratiti i pripadnici “Tornada Zadar”. Naime, po završetku prigodne prodaje na Narodnom trgu, danas u 12,30 sati, pripadnici “Tornada Zadar” putuju u Zagreb, na polufinalnu utakmicu KK Zadra i KK Zagreba.
Humanitarna akcija “Hrvatski navijači Vukovaru” za pomoć vukovarskoj Udruzi Sv. Vinko, koju je Koordinacija navijačkih udruga pokrenula sredinom mjeseca travnja, trajat će do 6. lipnja ove godine. U međuvremenu, majice po cijeni od 100 kuna, prodavat će preko svih hrvatskih navijačkih udruga. Humanitarna akcija “Hrvatski navijači Vukovaru” završit će, 6. lipnja ove godine, predajom prikupljenih sredstava vukovarskoj Udruzi Sv. Vinko i mimohodom hrvatskih navijača u Vukovaru. Nakon mimohoda u Vukovaru, hrvatski navijači uputit će se u Zagreb, u Maksimir, na nogometnu utakmicu Hrvatske i Ukrajine, gdje će bodriti hrvatske reprezentativce.