Nesređene knjige prepreka gospodarskoj zoni

Slika korisnika admin
Autor: 
Renata Sabljar-Dračevac, Goran Maras i Ingrid Antičević-Marinović

U petak je OO SDP-a Kali održao svoju tematsko-izvještajnu konvenciju. Na izvještajnom dijelu konvencije predsjednik organizacije Tino Kurtin izvijestio je prisutne o aktivnostima koje je kaljski SDP odradio u proteklom razdoblju, posebno naglasivši da je organizacija sudjelovala u brojnim akcijama koje je organizirala ŽO SDP-a, priopćili su iz ove stranke.

Predsjednica ŽO SDP-a Zadarske županije Renata Sabljar-Dračevac izrazila je zadovoljstvo dugogodišnjim radom kaljskog SDP-a te najavila skori predizborni skup u ovom mjestu 11. lipnja na kojem će prisustvovati i predsjednik SDP-a Zoran Milanović.

Na tematskom dijelu konvencije govorilo se o zaštiti otočnog gospodarstva te uvjeta u kojima stanovništvo trenutno živi. Saborski zastupnik SDP-a Goran Maras predstavio je strategiju kojom će nova Vlada utjecati na gospodarski rast, posebno se osvrnuvši na goruće probleme otočnog stanovništva kao što su nezaposlenost, nedovoljna povezanost s kopnom, te prekratko trajanje turističke sezone.

Raspravljalo se i o nesređenim zemljišnim knjigama kao glavnoj prepreci otvaranja gospodarske zone, a što je preduvjet za pozitivno poslovanje lokalnog stanovništva.

Kategorija: 
Tag: 
Ocjena: 
Nije još ocijenjeno