Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Pravaši pozvali birače da podršku dadu većini

Autor: Ljiljana Jurjević

22.05.2013. 22:00
Pravaši pozvali birače da podršku dadu većini

Foto: Zvonko KUCELIN



HSP dr. Ante Starčević u Zadru i Zadarskoj županiji ostvario je odličan rezultat, nikad bolji, pohvalili su se jučer čelnici te stranke Tomislav Šarić, Rudolf Dvorski i Ivica Vlakić.
– S ponosom možemo reći da se pravaštvo iznova diglo u Zadarskoj županiji, sa starim pravaškim, demokršćanskim svjetonazorom, ali s novim ljudima. Nadam se da ćemo upravo s našim mladim, obrazovanim ljudima uspjeti i jedva čekamo početi raditi i aktivno sudjelovati u mijenjanju našeg grada i Županije, kazao je Tomislav Šarić, predsjednik ŽO HSP-a dr. Ante Starčević.
Dopredsjednik stranke Rudolf Dvorski, i kandidat za zamjenika župana, kazao je da je stranka u Zadarskoj županiji na ovim izborima ostvarila povijesni rezultat.
– Bili smo najmlađa stranka na ovim izborima, prosjek godina nam je 35, a rezultati na ovim izborima samo su šlag na torti svega onoga što smo radili. Samo prije dvije godine naša stranka u Zadarskoj županiji imala je 30 članova, a danas je taj broj približno tisuću, pohvalio se Dvorski.
»Ružini« pravaši jučer su još jednom pozvali birače da iziđu na izbore u drugom krugu i daju povjerenje većini, kako bi gradska vlast u Zadru bila stabilnija, a time bila i na veću korist građana grada Zadra i Zadarske županije.