Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Na Smiljevac dolazi 40 momčadi

23.05.2018. 09:58
Na Smiljevac dolazi 40 momčadi


Najveći zadarski malonogometni turnir, Sv. Ante na Smiljevcu, ove godine starta 28. svibnja. Kako nas je obavijestio Ante Dundović, organizator turnira MNK Smiljevac, očekuje se nastup preko 40 momčadi.
– Turnir se igra po futsal pravilima 5 plus 1 na igralištu pored OŠ Smiljevac. Prijave traju do 25. svibnja kad će biti i izvlačenje parova. Paralelno s seniorskim, održat ćemo i juniorski turnir na kojem pravo nastupa imaju igrači rođeni 2001. i mlađi, rekao je Ante Dundović.
Kotizacija za seniorski turnir iznosi 500, a za juniorski 400 kn. Organizator je osigurao vrijedan nagradni fond, između 15 i 20 tisuća kuna. No uz dobar mali nogomet, očekuje se i pravi kvartovski spektakl. Nažalost prošlogodišnji turnir obilježila je tragedija. Nakon jedne utakmice, preminuo je mladi vratar Antonio Jurjević pa je cijeli turnir bio posvećen sjećanju na ovog uzornog sportaša. Prošle godine turnir je osvojila momčad Tortuga koja je u finalu svladala domaćine MNK Smiljevac. Treće mjesto osvojila su 4 asa, a četvrti su bili Tipsteri.